Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

AMResorts bundelt zes resortlabels onder één merknaam

Door: | augustus 5, 2021

AMResorts heeft een nieuw hoofdmerk gelanceerd. Onder de naam AMR Collection worden zes resortmerken samengebracht. Het gaat om Secrets, Dreams, Breathless Resorts & Spas, Zoëtry Wellness & Spa Resorts, Alua Hotels & Resorts en Sunscape Resorts & Spas.

Het nieuwe hoofdmerk is bedoeld om agenten en gasten te helpen om makkelijk het resort te kiezen dat het beste bij hun behoeften past, zegt AMResorts, een dochteronderneming van Apple Leisure Group.

Als onderdeel van de herpositionering introduceert het bedrijf ook nadrukkelijker het aanbod in vier- en vijfsterren.
Hierbij wordt ook meer onderscheidt gemaakt tussen de resorts voor alleen volwassenen en gezinsvriendelijke resorts.

Via de vernieuwde merkstructuur wil het hotelconcern focussen op lifestyle en levensfasen van de klantenkring. Deze focus moet leiden tot meer groei, zegt Erica. Doyne, SVP Marketing en Communicatie voor AMResorts.

Sinds de oprichting in 2001 is AMResorts uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van luxe all-inclusive resorts in Noord- en Zuid-Amerika.

De portefeuille omvat 102 resorts op 36 strandbestemmingen in acht landen.

Als onderdeel van zijn Europese expansie heeft AMResorts drie nieuwe resorts aangekondigd op de Griekse eilanden Kreta, Corfú en Zante, met de labels Dreams Resorts & Spas en Alua Hotels & Resorts.

Het bedrijf is ook actief op het Iberisch schiereiland. De eerste resorts van het label Alua komen naar de Spaanse regio’s Andalusië en Murcia. Daarnaast is het bedrijf actief op de Canarische Eilanden en de Balearen en op bestemmingen die voornamelijk gericht zijn op Spaanse toeristen. (Foto Shutterstock).

Deel dit artikel