Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

De nieuwe editie van MICE TRAVEL is uit!

Door: | januari 20, 2021

Daar is ie dan! De eerst volledig digitale editie van MICE Travel, jaargang 16 desalniettemin. Met trots presenteren wij u dit digitale nummer met bijdrages van onze bekende topcolumnisten, de lessen die we kunnen leren van deze crisis volgens de voormalig topman van SITE International, alles over het nieuwe hybride werken en nog veel meer moois! Van Polen tot Valencia, van Parijs tot Riga. En een bijzondere Swiss Meeting Trophy.

Sla het magazine snel open, en informeer uzelf, en inspireer uzelf…want er is licht aan het einde van de tunnel!

Klik snel HIER om het magazine te openen!

Deel dit artikel

Comments

 1. Wil.J. Schipper

  Dag Tijn,
  Leuk stukje over de Piet le Blanc suite. Kon hem nog net in het Sinterklaas weekend boeken.
  Geen idee of je de suite zelf ook heb mogen ervaren, maar zo enthousiast als jij was zijn wij niet.
  Zie onderstaand mijn commentaar wat ik aan Savoy heb medegedeeld en waar wij op geen enkele wijze reactie op kregen. Just ter info.

  Keurige, vriendelijk ontvangst. De informatie echter over het gebruik en de mogelijkheden van de tablet behorende bij de kamer was overduidelijk niet bekend bij het betreffende personeel(slid).

  De Piet le Blanc is een mooie kamer. We waren op de hoogte dat die in de kelder ligt, maar toch breekt dat sneller op dan gedacht: geen daglicht. Wat erger is dat de kamer qua techniek behoorlijk achterhaald is. Nog een gelukje dat we konden streamen. Een dvd speler waar geen blue-ray disc’s in kunnen (een nieuwe kost geen drol vandaag de dag), een platenspeler die amper geluid voortbrengt met vieze, beschadigde platen in de verkeerde hoezen. Eigen meegebrachte lp’s konden in de tas blijven. Never nooit zou ik die daarop afspelen. Waarom niet een goede platenspeler aangesloten op het systeem? Pas bij vertrek werd het duidelijk dat met de meegeleverde tablet alles te bedienen was. Bij de vraag tijdens de ontvangst waar de tablet voor diende kregen we te horen dat we er de krant op konden lezen of spelletje op konden. Dat kunnen we op die van onszelf ook. Slordig. We hebben er ons weekend niet door laten verpesten, maar enthousiast aanbevelen zullen we niet.

  De aangeboden korting van 10% op de website hadden we vooraf moeten ‘claimen’, helaas kon men daar bij het afrekenen niets mee. Ik wilde er geen stennis over maken.

  Ik las een (te) enthousiaste aanbeveling in Mice Travel waarop ik impulsief en spontaan op heb gereageerd door te boeken. Zal hen zeker op de hoogte brengen van mijn bevindingen.

  See above.

  Het zijn gekke en moeilijke tijden daarom heb ik me (best wel) ingehouden. Steun met plezier de horeca. Maar een aantal van de genoemde zaken zijn met enige interesse en betrokkenheid simpel op te lossen. Ik adviseer daar actie op te ondernemen.