Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Italië: veelzijdige en verbazingwekkende klassieker

Door: | december 12, 2021

Italië biedt oneindig veel mogelijkheden als we het hebben over geschikte bestemmingen waar zaken en vrije tijd gemakkelijk makkelijk te combineren zijn. In deze mail slechts enkele suggesties, terwijl er van het noorden tot het zuiden van het land nog enorm veel meer mogelijkheden voorhanden zijn. Klik hier (www.italia.it) om meer te weten te komen over Italië en alle verbazingwekkende dingen die gaande zijn.

MILAAN

Milaan en het nieuwe MICO (Congrescentrum van Milaan (www.micomilano.it/en ) Milaan is een uitstekende bestemming voor zakenreizigers, dankzij de zakelijke beurzen (Fiera Milano) en het grote aantal conferentiefaciliteiten, zoals het grootste congrescentrum van Europa, dat plaats biedt aan 20.000 personen, in meer dan 90.000 m² en 73 vergaderruimten. Foto: credits MiCo

 

 

 

 

 

 

FLORENCE

Florence: vergaderen in een openluchtmuseum met alle moderne faciliteiten. Het gerenoveerde congres- en expositiecentrum is een unieke locatie in het centrum van de stad! De drie locaties ‘Fortezza da basso’ (80.000 m2), ‘Palazzo dei congressi’ (tot 1000 pax) en het ‘Palazzo degli affari’ (1800 pax) kunnen aan elke behoefte voldoen.

 Credits: Comune di Firenze

 

 

 

 

 

 

APULIË

Puglia is een zeer gewilde bestemming voor buitenlandse bezoekers: als het om ‘bleisure’ gaat, is het aantal buitenlandse toeristen de afgelopen tien jaar met 150 procent gegroeid. Met evenementen en activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden, dankzij het zachte weer, is de hele regio een gewilde locatie geworden voor internationale reizigers.

Door zijn zakelijke voorliefde te combineren met een buitengewoon historisch erfgoed, levert de MICE-sector van Puglia eersteklas services in prachtige settings, voor elk type evenement. Meetings en conferenties kunnen worden georganiseerd aan zee, midden in bossen, nationale parken of zelfs in fascinerende canyons en grotten.

OPENINGSFOTO: Credtis : Lecce – Piazza Duomo (photo Gaetano Giordano)

Deel dit artikel