Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunweb exclusieve reispartner van Tomorrowland

Door: | september 21, 2021

Sunweb is volgend jaar de exclusieve reispartner van Tomorrowland, het dancefestival dat plaatsvindt in de Franse Alpen.

De nieuwe editie van Tomorrowland Winter, die staat gepland voor 19 tot 26 maart 2022, wordt gehouden in het Franse skigebied rond Alpe D’Huez.

Het festival biedt volgens de organisatie een totaalconcept waarbij Sunweb als exclusieve reispartner de complete reis verzorgt voor duizenden wintersporters en festivalgangers.

Het evenement wordt gepromoot als ‘meest complete wintersportvakantie van het jaar’.

Het skigebied Alpe d’Huez staat een week lang in het teken van skiën, snowboarden en feesten in een magische Tomorrowland-setting. Opnieuw wordt het skigebied omgetoverd tot één groot festivalterrein met verschillende podia die exclusief toegankelijk zijn voor de ‘People of Tomorrow’.

De eerste editie van Tomorrowland Winter trok ruim 25.000 bezoekers, maar kon de afgelopen twee jaar door corona niet doorgegaan. Nu het weer kan, bundelen Sunweb en de festivalorganisator wederom hun krachten voor een wintersportvakantie in de Franse Alpen.

‘Tomorrowland Winter blijft een uniek festival dat tot de verbeelding spreekt’, zegt Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group.

‘De internationale sfeer en de cocktail van festival en skiën of snowboarden, is voor veel feestvierders het summum. Als exclusieve reispartner doen wij er alles aan om de ‘People of Tomorrow’ de ervaring van hun leven te bezorgen.’

Ten Brink zegt ‘ontzettend trots’ te zijn dat Sunweb voor Tomorrowland Winter alle stappen van het boekingsproces mag verzorgen.
‘Ook voor de medewerkers van Sunweb is dit project een beleving om aan te werken. Onze developers zijn al maanden bezig met de bouw van de website en menig hackathon is georganiseerd om alles op tijd gereed te hebben.’

Tomorrowland heeft alvast de eerste artiesten bekend gemaakt die aantreden tijdens de tweede editie van Tomorrowland Winter. Onder hen bevinden zich gerenommeerde dj’s als Adriatique, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V.

De optredens vinden plaats podia op een hoogte van meer dan 2.000 meter in de Franse Alpen. (Foto Sunweb).

Deel dit artikel